19 Temmuz 2010 Pazartesi

Juan Pablo Pino "el mago" Galatasaray'da



"Juan Pablo Pino ile Prensip Anlaşmasına Varıldı

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Fransa’nın AS Monaco takımında forma giyen Juan Pablo Pino ile prensip anlaşmasına varmıştır.

Kulübüyle ve kendisiyle prensip anlaşmasına varılan Juan Pablo Pino İstanbul’da gerçekleştirilecek sağlık kontrolünden sonra resmi sözleşme imzalayacaktır. "
Kaynak: http://www.galatasaray.org/

Keita'nın gidişine çok üzülenlerdenim bende. Koca sezonun hakkını veren takımdaki bir elin parmaklarını geçmiycek kişilerden biriydi. Belki çok agresif, belki biraz oyuncuydu ancak bu lig neler görmediki. Ellerin ayak sayıldığı, tekmelerin topa müdahele sayıldığı, futbolu güreş gibi gören oyuncuların olduğu ve en az Keita kadar oyuncu olan bir sürü futbolcu var bu ligde. Keita sadece Galatasaray'da diye göze batıyordu o kadar. Ancak olan oldu ve en azından zarara girmeden hatta kar sağlayarak Katar'a gitti.
Herkes Keita'nın yerini doldurabilecek seviyede birinin alınmasını bekliyordu haklı olarak. En sonunda da Pino Galatasaray'da. Tekniği iyi, süratli, yetenekli bir futbolcu. Fizik olarak bu lige ne kadar uyum göstereceğini zaman gösterecek. Sürekli bir çıkış ve patlama yapması beklenen biri ve bu patlamayı burada yapabilir mi bilmiyorum ancak inşallah takıma çok yararlı olur. Hayırlısı olsun hoşgeldin "el mago"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder